Gratis biobiljetter

I tärningsspelet Sic Bo finns det alltså flera olika kombinationer att satsa på för att vinna. Här kommer en liten lista på en del av de kombinationer som finns att satsa på:

En tärning

Du satsar på att en av tärningarna ska visa ett visst nummer, till exempel; du satsar på att en av tärningarna ska visa en 4. Gör då en av tärningarna det så vinner du.

Två tärningar

Du satsar på att två av tärningarna ska visa två specifika nummer, till exempel; du satsar på att en ska visa siffran 6 och en ska visa siffran 2. Då har inte den tredje tärningen något inflytande om du skulle vinna.

Tre tärningar – Trippel

Här satsar du på vilken summa de tre tärningarna kommer att ge tillsammans. Satsar du till exempel på siffran 6 och de tre tärningarna tillsammans ger värdet 6 så vinner du.

Stor och Liten

Satsar du på att den totala summan av de tre tärningarna ska visa ett nummer mellan 4 och 10 är det en ”Liten” satsning. Satsar du på att den totala summan av de tre tärningarna kommer att visa ett nummer mellan 11 och 17 är det en ”Stor” satsning. Även om du skulle få rätt utfall på din gissning så förlorar du på en Stor eller Liten satsning om en trippel visas.

Specifik dubbel

Två av tärningarna måste här hamna på två specifika nummer som du satsat på för att du ska vinna.

Specifik trippel

Du satsar på att tärningarna ska visa tre specifika nummer och alla tre måste hamna på sin respektive siffra för att du ska vinna.

Valfri trippel

Här satsar du alltså på att alla tre tärningarna ska hamna på samma siffra, oavsett vilken.

Speltips